Udawalawe safari, Sri Lanka

We besloten van de vele nationale parken in Sri Lanka er één te bezoeken en al snel viel de keuze op Udawalawe, vanwege de route en de kans op het spotten van dieren.

Read more »

Sri Lanka zuidkust

Na een late aankomst per vliegtuig in Sri Lanka, verbleven we één nacht in Negombo in een koloniaals ingericht hotelletje, van een Nederlander, om de volgende ochtend per tuk tuk naar het treinstation gebracht te worden. De tuktukreis, die een half uur in beslag had moeten nemen, duurde zo'n anderhalf uur vanwege een onervaren chauffeur, wat file en de langzame tuktuks. Gelukkig waren we bijtijds vertrokken en alsnog ruim op tijd voor de trein richting Unawatuna. De treinreis duurde slechts twee uur maar deze hebben we wel staand door moeten brengen, ik heb denk ik het laatste half uurtje even kunnen zitten. Het waren geen drukke taferelen à la India maar toch aardig vol. Wel een mooie route langs de kustlijn. 

Read more »

Stopover Abu Dhabi

Na een voorspoedige vlucht met Etihad landen we 's avonds op de eerste, weliswaar korte, bestemming van onze wereldreis. Abu Dhabi, één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten, begroet ons direct met een enorme klamme warmte. 

Read more »

Create Your Own Website With JouwWeb